Galvano - Alape Assist: functionele en stijlvolle planchets in de kleur zwart - thuis in badkamers
 
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>
Alape Assist: functionele en stijlvolle planchets in de kleur zwart

Alape Assist: functionele en stijlvolle planchets in de kleur zwart

Een planchetsysteem gebaseerd op een zeer nauwkeurig en filigraan aluminiumprofiel, dat in verschillende afmetingen verkrijgbaar is en stijlvol kan worden aangevuld met functie-elementen, zoals een box en een gatenblok in geolied (Amerikaans) notenhout. Dat is Assist van Alape. 

Assist is dankzij verschillende uitvoeringen geschikt voor iedere plaats in de badkamer en kan tevens worden aangevuld met diverse functie-elementen. Bovendien kunnen handdoekhouders en dispensers voor lichaamsverzorgingsproducten worden geïntegreerd. De door Wolfgang Hartauer ontworpen planchets zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium en hebben een matzwarte afwerking en een schroefvrije look.

Er zijn in totaal 20 modellen in verschillende maten en varianten beschikbaar. Als puur planchet, of met een aan de rechter-/linkerkant geplaatste lotiondispenser. Assist komt met uitsparingen voor handdoeken met verschillende breedtes. De functie-elementen - gatenblok en box - passen precies in de planchets en kunnen dankzij de geïntegreerde viltengeleider eenvoudig worden verschoven. Het aluminiumprofiel is er in vier breedten: 40, 60, 80 en 100 cm. Varianten met lotiondispenser zijn in alle breedten verkrijgbaar, de handdoekhouders zijn er voor de breedten 40, 60 en 80 cm. Meer foto's zien? Klik dan hier om naar de website van Alape te gaan.

Publicatiedatum: 6 september 2018