Galvano - Dornbracht maakt een ongekende waterbeleving mogelijk met Aquamoon - thuis in badkamers
 
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>
Dornbracht maakt een ongekende waterbeleving mogelijk met Aquamoon

Dornbracht maakt een ongekende waterbeleving mogelijk met Aquamoon

Met de spa-toepassing Aquamoon verenigt Dornbracht water, licht en energie in een unieke ervaring. Douchen zal nooit meer hetzelfde zijn. Vier nieuwe straalsoorten en bijzondere lichtscenario’s zorgen voor een extra speciale waterbeleving. 

Aquamoon heeft een minimalistische vormgeving. Het centrale element is een in het plafond ingebouwde koepel die zich naadloos in elk interieur voegt. Wie omhoog kijkt ervaart een bijzonder diepte-effect. Door een verborgen lichtstrip binnenin de koepel creëert Aquamoon een perfecte lichtstemming en wekt een gevoel van oneindigheid op.

Dornbracht verdeelt Aquamoon onder in drie verschillende uitvoeringen.

Rainmoon (mechanisch)
Deze uitvoering is uitgerust met twee straaltypes - Aqua Circle en Tempest - en een geïntegreerde lichtfunctie voor een unieke douche-ervaring. Het regelen van de straaltypes en de douchegarnituur gebeurt via de inbouwthermostaat. Deze uitvoering is per direct te bestellen.

Aquamoon (xTool bediening)
Deze uitvoering heeft drie straaltypes: Aqua Circle, Tempest en Queen’s Collar. Ook de geïntegreerde lichtfunctie is meegenomen. Via de xTool bediening kunnen alle straaltypes met elkaar gecombineerd worden en zo zorgen voor een individuele waterbeleving. Deze uitvoering is per direct te configureren en te bestellen.

Aquamoon ATT (elektronisch)
Deze uitvoering biedt de drie straaltypes alsmede verschillende kleurlichtscenario’s en speciaal ontwikkelde, vooraf ingestelde toepassingen, de zogenaamde Signature Treatments. Binnen de Signature Treatments zal tevens geur als component zijn geïntegreerd. Optioneel kan bij Aquamoon ATT het vierde straaltype Embrace worden besteld. De bediening gaat via de Dornbracht Smart Tools. Deze uitvoering is beschikbaar op aanvraag en vanaf 2019 verkrijgbaar.
 

Publicatiedatum: 17 september 2018