Galvano - Functionele design spiegels van Alape - thuis in badkamers
 
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>
Functionele design spiegels van Alape

Functionele design spiegels van Alape

Moderne en elegante design spiegels om het wastafelmeubel een hoogwaardige vorm te verlenen. Door het bijzondere ontwerp wordt de design spiegel van Alape de blikvanger, zonder daarbij dominant te ogen. 

Design spiegels met een dimbare, indirecte en verblindingvrije led verlichting welke de ruimte een aangename sfeer verleent, die kan voldoen aan de lichtbehoefte in de badkamer. De spiegel beschikt bovendien over een functie die de laatst gekozen lichtsterkte onthoudt.

De frames van de design spiegels zijn van gepoedercoat aluminium, van buiten zwartmat en van binnen wit, om in samenspel met de led verlichting een optimale verlichting van het gelaat te waarborgen.

Er zijn naar behoefte twee verschillende afmetingen voor een individuele vormgeving van het wastafelmeubel verkrijgbaar: drie ronde varianten in de maten 60, 75 en 100 cm en vier rechthoekige modellen in de maten: 37,5/45 x 80 cm en 50/60 x 100 cm. De rechthoekige spiegels kunnen zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd.

De kleurtemperatuur van het indirecte led licht ligt bij 4200 Kelvin, een neutraalwit, dat kleuren nagenoeg realistisch weergeeft. De verlichting van de spiegel kan probleemloos via de hoofdschakelaar van de badkamer worden in- en uitgeschakeld.

Alle modellen bevatten een led converter en een bevestigingsset.

0
Publicatiedatum: 15 oktober 2018