Galvano - Wedi elementen voor banken en nissen - thuis in badkamers
 
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>
Wedi elementen voor banken en nissen

Wedi elementen voor banken en nissen

Even ontspannen zitten tijdens het douchen of extra ruimte voor de douchespulletjes. Daar wordt de badkamer extra comfortabel van. Met de prefab-elementen van Wedi is het makkelijk om een bank of inbouw nis te realiseren in de douche. 

Maak van de douche een ware wellness oase door een royale zitplaats toe te voegen. Met de Sanoasa elementen van Wedi is het zo voor elkaar. Dankzij de slimme constructie van het zitbank-element is er veel flexibiliteit want zowel het zitgedeelte als het draagelement kunnen in vorm en lengte worden aangepast. Voor elke situatie is er dus een oplossing mogelijk.

Een nisje in de douche is handig om al je verzorgingsproducten op te plaatsen. Zo heb je ze altijd bij de hand. De Sanwell nisoplossing van Wedi biedt ruimte om alles wat je graag binnen handbereik hebt een plekje te geven. Naast het praktische component is er ook het esthetische component. Sanwell is een prachtige oplossing die dankzij haar rechten lijnen niet misstaat in de moderne badkamer. Wedi heeft kant en klare nisjes in diverse maten.

Met de veelzijdige Wedi-elementen is er altijd een oplossing voor die ene situatie. Zo zijn er diverse designopties mogelijk om de badkamer net dat persoonlijke tintje mee te geven. Ontdek de veelzijdigheid van de Wedi prefab-elementen. 

Publicatiedatum: 12 december 2018