Galvano - Allereerste Altiles tegeldisplays geplaatst! - thuis in badkamers
 
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>
Allereerste Altiles tegeldisplays geplaatst!

Allereerste Altiles tegeldisplays geplaatst!

Op maandag 25 februari was het zover: in de showroom van Badkamerwarenhuis Utrecht werden de allereerste exemplaren van de Altiles tegeldisplays geplaatst. Badkamerwarenhuis Utrecht is één van de Galvano klanten die tot aanschaf is overgaan van het geheel zelf ontworpen Altiles winkelconcept. Binnenkort meer over dit officiële moment in vakblad TegelTotaal.

Een eerste batch Altiles tegeldisplays is inmiddels gemaakt en ligt op voorraad. Een ontwikkelingstraject van ruim één jaar ging daaraan vooraf. Bij de ontwikkeling van de displays is rekening gehouden met de laatste trends en wensen uit de markt. Het resultaat? Een bijzondere winkelpresentatie in twee varianten: een wandtegeldisplay en een vloertegeldisplay. Geheel naar eigen keuze kan een deel van het aanbod worden opgenomen of voor het geheel gekozen worden. Badkamerwarenhuis Utrecht is voor het totale concept gegaan, inclusief de optionele toevoeging van een houten zijwandpaneel én voor de Altiles uitstraling. Wij zijn enthousiast! De opbouw van de tegeldisplays wordt volledig uitgevoerd door ons eigen merchandising team.

De vernieuwende wandtegeldisplay heeft zes uittrekframes, welke aan beide kanten verschillende tegelpanelen bevatten. Met hulp van een styliste is gewerkt aan de juiste uitstraling van de panelen, en dat is te zien ook! Door de nieuwe klaptechnologie van de uittrekframes kunnen tegels getoond worden onder de perfecte lichthoek. De nis in de display zorgt voor een stukje sfeer en beleving. Hier is plaats gemaakt voor kleinere tegels, die op een creatieve manier zijn samengesteld en gepresenteerd worden in zogenaamde moodboard schappen.
Het assortiment op de vloertegeldisplay bestaat uit zes verschillende vloertegelseries met ieder een eigen look en feel.

Meer weten over de (Altiles) tegeldisplays? Onze buitendienst helpt u graag bij vragen.

Publicatiedatum: 27 februari 2019