Galvano - Terugblik op vtwonen baden dealer event - thuis in badkamers
 
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>
Terugblik op vtwonen baden dealer event

Terugblik op vtwonen baden dealer event

Op maandag 28 januari 2019 was de showroom van Galvano vrolijk versierd met tal van roze hartjes ballonnen. Reden: een exclusieve avond voor vtwonen baden dealers. Zij kwamen voor de recent vernieuwde vtwonen baden meubelcollectie. Het goed gevulde programma bood echter nog meer interessante elementen, onder andere een rondgang door het vernieuwde deel van de Galvano showroom.

De dealeravond ging van start met een presentatie van de nieuwe meubelcollectie van vtwonen baden. Een echte mix en match collectie met wastafels, metalen wastafelframes, wastafelonderkasten, wastafelbladen, spiegels, spiegelkasten en accessoires zoals een handdoekrek, verlichting, een decoratieframe en een kolomkast met passpiegel. Ook aan de toiletruimte is gedacht met fonteintjes, frames en onderkasten in dezelfde stijl. De talloze combinatiemogelijkheden werden nog eens verduidelijkt met een video die stapsgewijs laat zien hoe en welke elementen je kunt combineren om een geheel eigen stijl te creëren.

Na de presentatie was het tijd om de meubelen in het echt te gaan bekijken in de showroom. Maar liefst drie opstellingen in verschillende stijlen laten perfect de breedte van de collectie zien. Bovendien toonde de stylingworkshop aan dat je met de juiste accessoires de opstelling nog aantrekkelijker maakt. Om de vtwonen baden dealers te ondersteunen zijn er drie stylingpakketten samengesteld die elk een geheel eigen uitstraling hebben. Zo is het mogelijk om in een handomdraai een luxueuze sfeer in de showroom aan te brengen die bezoekers bijzonder zal aanspreken.

Een bonus in het programma van deze avond was de openstelling van fase 1 van de vernieuwde Galvano showroom. Een aantal maanden is er flink verbouwd om een tiental badkamers helemaal volgens de nieuwste trends in te richten. Het resultaat mag er zijn. De positieve reacties van klanten hebben dat ook bevestigd. Vooral het kleurgebruik werd zeer fraai en inspirerend genoemd. Tot slot was er nog de presentatie van de nieuwe Altiles (het eigen tegelmerk van Galvano) tegeldisplays voor vloer- en wandtegels. Ook hier werd met enthousiasme op gereageerd. Kortom: het was een geslaagde avond.

Meer weten over de nieuwe vtwonen baden by Alterna collectie? Vraag dan de brochure aan via onze buitendienst. 

 

Publicatiedatum: 26 februari 2019