Galvano - Nieuw! McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon - thuis in badkamers
 
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>
Nieuw! McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon

Nieuw! McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon

Te weinig ruimte, afvoerproblemen, onvoldoende beluchting of last van een overstroming gehad? De Ruimtebesparende Wastafelsifon van McAlpine biedt de oplossing. Deze nieuwe sifon is de kleinste sifon uit het assortiment en daarmee uitermate geschikt voor plaatsen met weinig inbouwhoogte of -diepte, zoals badkamermeubels of fonteintjes. Daarnaast biedt deze sifon alle voordelen die zijn grote broer, de MacValve, ook biedt.

Nooit meer nare luchtjes
Net als de handige MacValve, heeft ook deze ruimtebesparende wastafelsifon geen waterslot. Hierdoor kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende gebruik. Het membraan opent door middel van waterdruk, zodat het water vrij weg kan stromen én sluit zichzelf vervolgens, zodat nare luchtjes en rioolgassen niet kunnen ontsnappen.

Ook in geval van onderdruk in het systeem zal het membraan openen, waardoor het tevens functioneert als een beluchter. Dit garandeert een goede afvoercapaciteit van het overige water lozende sanitair. Door het gebrek aan een waterslot zal de sifon tevens nare geluiden voorkomen. De sifon is voorzien van een mogelijkheid om deze eenvoudig te reinigen of zelfs een ontstoppingsveer in te voeren, zonder de sifon in zijn geheel te hoeven demonteren.

De Ruimtebesparende Wastafelsifon is verkrijgbaar in de afmetingen: 1¼ x 32 mm en 1¼ x 40 mm. De afmeting vanaf hart waste bedraagt 110 x 80 mm.

Meer weten over deze handige nieuwe McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon? Ontvang nu tijdelijk een gratis informatiepakket via - exclusief vertegenwoordiger - Walraven. 

Publicatiedatum: 26 februari 2019