Galvano - Aco ShowerStep nu ook beschikbaar in mat zwart - thuis in badkamers
 
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>
Aco ShowerStep nu ook beschikbaar in mat zwart

Aco ShowerStep nu ook beschikbaar in mat zwart

Met het ShowerStep tegelprofiel is het mogelijk om niveauverschillen in de vloer te overbruggen waardoor de zijkant van de tegel, ter plaatse van het afschot, niet meer zichtbaar is. Zo ontstaat een fraaie en schone overgang. De ShowerStep is er nu - naast rvs - ook in mat zwart. 

Een inloopdouche heeft een afschot van 1,5-2% nodig voor een goede waterafvoer. Nadeel: er ontstaat een hoogteverschil tussen de badkamervloer en de vloer van de inloopdouche. Het is niet mooi om tegen de tegelrand aan te kijken. Het ShowerStep profiel houdt de zijkant van de tegel of de dekvloer uit het zicht en biedt ruimte om een douchewand op te plaatsen. De douchewand hoeft dus niet aangepast te worden aan het afschot.

Twee uitvoeringen: rvs en mat zwart
De Aco ShowerStep is verkrijgbaar in geslepen rvs uitvoering en mat zwart ral 9004. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in een linker en een rechter uitvoering en hebben standaardlengtes van 99 en 149 cm, geschikt voor tegelhoogtes van 10, 12,5 en 15 mm. Inkorten is even eenvoudig als installeren.

Publicatiedatum: 14 maart 2019