Galvano - Uw contactpersonen - thuis in badkamers
 

Nieuwe website nu online!
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>

Uw contactpersonen

Galvano‛s lijfspreuk is ‛thuis in badkamers‛ . Onze medewerkers zijn badkamerexperts. Zij ondersteunen onze klanten met de juiste producten, het beste advies en hoogwaardige dienstverlening. Wij kennen bovendien een laag personeelsverloop. Dit heeft als voordeel dat product- en marktkennis binnen de onderneming zorgvuldig worden opgebouwd en behouden blijven. Hierdoor zijn wij ook in staat zijn om een duurzame win-win relatie op te bouwen met onze klanten.

Netwerk
Ook aan inkoopzijde beschikt Galvano over brede ervaring en een omvangrijk contactennetwerk; wij kennen de fabrikanten en zij kennen ons. Dit stelt ons in staat om uit het brede veld van aanbieders een concurrerende collectie van merken en producten samen te stellen. Hiermee stellen wij onze klanten in staat om succesvol te ondernemen.

Intermediair
Als groothandel opereren wij op het grensvlak van de belangen van onze klanten en onze leveranciers. Wij kiezen daarom voor een onafhankelijke positie in de waardeketen. Vanuit deze positie zijn wij in staat om zowel naar onze klanten als naar onze leveranciers een ruime toegevoegde waarde te bieden. Galvano‛s commerciële beleid is er vooral op gericht om onze klant in staat te stellen succesvol zaken te doen met de consument. Met het product- en marktspecialisme van onze verkoopteams geven wij daaraan concreet invulling.

Lange termijn
Onze klanten zijn ons grootste goed. Wij geloven niet in opportunistisch handelen, wel in een gedeelde lange termijn visie. Wij doen er niet alleen alles aan om een klant te winnen, maar ook om hem te behouden. Dit blijkt uit het feit dat 80% van onze klanten meer dan 5 jaar zaken met ons doet en bijna 60% meer dan 10 jaar!

Vaste contactpersonen
Galvano werkt bij voorkeur met vaste contactpersonen. Uw gesprekspartners vindt u rechtsboven aan deze pagina terug via de Galvano buitendienst, de Galvano binnendienst of het organogram in het besloten deel van de website.