Galvano - Elektronisch zaken doen - thuis in badkamers
 

Nieuwe website nu online!
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>

Elektronisch zaken doen

Galvano gelooft in de vele voordelen van elektronisch zaken doen: minder fouten, lagere kosten, meer efficiency en 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaarheid. Daarom ontwikkelden wij een aantal hulpmiddelen die elektronisch zaken doen voor onze klanten vergemakkelijken:

 • De Galvano website: De Galvano website is ontworpen om u zoveel mogelijk te ondersteunen in uw dagelijkse praktijk. Op de Galvano website kunt u bestellen, orders, offertes en opdrachten inzien, levertijden achterhalen, uw facturen raadplegen, reclameren, noem maar op. Daarnaast verschaft de Galvano website u toegang tot onze uitgebreide elektronische catalogus. Hierin vindt u alle artikelinformatie terug die u nodig heeft om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.
 • Het Galvano Offerte- en OrderProgramma (GOOP) is een compleet showroomprogramma, waarmee offertes, orders, (internet-)bestellingen, afleveringen en facturering geschakeld zijn.
 • Met GALvano OrderProgramma (GALOP) kunt u een order offline in een elektronisch bestelformulier voorbereiden en via internet of per fax naar Galvano sturen. 
 • Galvano Toolbar is een extra werkbalk voor uw internetbrowser waarmee u op elk moment direct kunt zoeken in het Galvano artikelbestand.
 • Elektronisch bestellen is het elektronisch versturen van uw bestellingen aan Galvano. Galvano heeft een perfecte oplossing om elektronische bestellingen simpel en gebruiksvriendelijk naar Galvano te verzenden.
 • E-Shop koppeling is een koppeling van de online catalogus op galvano.nl met uw eigen administratieve softwaresysteem. De voordelen die op onze website beschikbaar zijn voor het zoeken en selecteren van artikelen komen daardoor beschikbaar in uw eigen softwarepakket.
 • Beschikbaarheidscheck is een webservice die geïntegreerd kan worden in uw eigen administratieve softwarepakket. Het stelt u in staat om voorafgaand aan een bestelling te controleren of Galvano de artikelen tijdig kan leveren.
 • De Productconfigurator: Is een tool waarmee u in een handomdraai een badmeubel kunt configureren in 3D. Dit ontwerp is vervolgens razendsnel over te nemen in een stuklijst. Deze stuklijst is weer direct door te zetten als bestelling of over te nemen in uw administratieve software.
 • De Catalogusgenerator: Met de catalogus generator kunt u geheel naar eigen inzicht zelf een productcatalogus samenstellen. Met dit handige hulpmiddel bouwt u snel een professionele catalogus geheel in uw eigen huistijl, al dan niet voorzien van merk- en serie-informatie en prijzen.   

Wij moedigen onze klanten aan hun bestellingen zoveel mogelijk elektronisch aan te bieden. Niet alleen via onze conditiestructuur, maar ook met een breed scala aan ondersteuningsmogelijkheden voor de (beginnende) gebruiker:  

 • Algemene vragen over Goop, Galop of onze website kunt u in eerste instantie voorleggen aan onze buitendienstmedewerker.
 • Specifiekere vragen kunt u richten tot Galvano‛s helpdesk: helpdesk@galvano.nl.
 • En als u eenmaal gebruiker bent, kunt u rekenen op volledige ondersteuning van Galvano‛s ICT-afdeling en en de helpdesk van Simar automatisering BV.

Wij wensen u goede elektronische zaken!