Galvano - Leverancier van oplossingen - thuis in badkamers
 
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>

Leverancier van oplossingen

Galvano zet haar expertise in om oplossingen aan te bieden die een duurzame leefomgeving ten goede komen. Oplossingen in de vorm van producten en diensten die de prestaties van haar afnemers verbeteren en tegelijkertijd het milieu beschermen en het comfort van de eindconsument vergroten. Op die manier wil Galvano een bijdrage leveren aan het verminderen van de milieueffecten van haar bedrijfsvoering.

Greenworks
Onder de naam Greenworks werkt Galvano aan duurzame producten en oplossingen. Greenworks is geïntegreerd op Galvano’s website en biedt informatie over de duurzaamheid van producten in de gebruiksfase. Dit gebeurt op twee manieren.

Ten eerste zijn er op artikelklasse-niveau kenmerken benoemd die informatie geven over de duurzaamheid van een product. Denk daarbij bijvoorbeeld aan volumestroom bij kranen. Deze kenmerken worden op de website aangeduid met het Greenworks-boompje. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat Galvano geen uitspraak doet over de mate van duurzaamheid van een product. Met de benoeming van duurzame kenmerken verstrekt Galvano haar klanten alleen de handvatten om zelf een oordeel te vormen over de milieuvriendelijkheid van een product.

Ten tweede worden duurzaamheidslabels die door fabrikanten aan hun producten worden toegekend afgebeeld bij de betreffende producten. Een duurzaamheidslabel heeft bijvoorbeeld betrekking op duurzame technieken die in het product verwerkt zijn. Klanten kunnen meer lezen over het duurzaamheidslabel door erop te klikken.

Door duurzame kenmerken aan te duiden en duurzaamheidslabels van fabrikanten te vermelden bij producten, kunnen klanten in een oogopslag zien welke producten over milieuvriendelijke eigenschappen beschikken. Zo maakt Galvano met Greenworks de keuze voor duurzame producten een stuk eenvoudiger!