Galvano - Sociaal-economisch belanghebbende - thuis in badkamers
 
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>

Sociaal-economisch belanghebbende

Galvano vindt het belangrijk om als sociaal-economisch belanghebbende haar positieve impact op de maatschappij te vergroten. Door te communiceren over MVO initiatieven wil Galvano haar werknemers en stakeholders inspireren.

In 2017 hebben we onze medewerkers gevraagd om aan te geven welk goed doel hun voorkeur heeft om aan te schenken. Uit de favoriete doelen kozen we KiKa, omdat we als toekomstgerichte organisatie een speciaal plekje hebben voor de jeugd.

Wat is en doet KiKa nu precies?

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is in 2002 opgericht door Frits Hirschstein en Maarten Stoopendaal en heeft als doel om de genezingskans bij kinderen met kanker naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Specialisten zijn ervan overtuigd dat nieuw te ontwikkelen behandelingen kinderkanker vaker kunnen genezen en een ‘vriendelijker’ behandeling mogelijk maken. Voor dit vernieuwend onderzoek, specifiek gericht op kinderkanker werft KiKa fondsen en richt zij zich op het geven van voorlichting. Meer specifiek streeft KiKa naar:
- verhoging van de genezingskans
- verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk)
- vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd)

Wilt u meer informatie over KiKa, neem dan eens een kijkje op www.kika.nl