Galvano - Aanmelden klantenpanel - thuis in badkamers
 

Nieuwe website nu online!
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>

Aanmelden klantenpanel

Wilt u meepraten over het assortiment en de dienstverlening van Galvano? Word dan vandaag nog lid van het Galvano klantenpanel. Uw mening is namelijk belangrijk voor ons. We leggen graag uit hoe het klantenpanel werkt.

Als lid van het klantenpanel kunt u op verschillende manieren uw mening geven. Bijvoorbeeld door het invullen van een online vragenlijst of door deel te nemen aan een bijeenkomst. U ontvangt enkele keren per jaar een uitnodiging via e-mail. U beslist vervolgens zelf of u deelneemt aan de vragenlijst of de bijeenkomst. Deelname is vrijblijvend (een keer overslaan is mogelijk). Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld en kunt u zich altijd afmelden.

Onderwerpen die we graag aan u voorleggen hebben betrekking op ons assortiment. Bijvoorbeeld over de opname van een nieuw merk of een uitbreiding van het huismerk. Ook over onze dienstverlening stellen we u graag vragen. Denk daarbij aan een nieuwe functionaliteit op het gebied van elektronisch zakendoen of een aanpassing in ons pakket logistieke diensten. Uiteraard streven we ernaar om met de uitkomsten van de klantenpanels onze prestatie naar een volgend niveau te tillen. Daar heeft u als klant natuurlijk profijt van.

Doe mee
Iedere klant van Galvano kan lid worden van het klantenpanel. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: Galvano maakt per klantenpanelsessie een selectie van uit te nodigen panelleden. Daarbij wordt rekening gehouden met het thema en uw bedrijfsprofiel. Zo kunnen we gericht vragen stellen en wordt u niet gehinderd door irrelevante e-mails.
 

Uw gegevens
Aanhef:
Voornaam: *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam: *
Klantnummer:
E-mail: *
Opmerking:
 
* = verplicht