Galvano - Voorbereiding op een showroombezoek - thuis in badkamers
 

Nieuwe website nu online!
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>

Voorbereiding op een showroombezoek

De mooiste badplaatsen van Nederland vindt u bij de sanitairdetaillist in uw omgeving. En in de showroom van Galvano in Eindhoven. Daar vindt u een zee aan actuele badkamer- en toiletideeën. Laat u inspireren door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sanitair, kranen, tegels, badkamermeubels, decorradiatoren en accessoires. Met een bezoek aan onze showroom legt u een solide basis voor de badkamer van uw dromen.

Uitgebreid advies, alleen op afspraak
Installatiebedrijven die zelf geen showroom hebben of bepaalde producten niet in hun showroom kunnen laten zien, kunnen hun klanten doorverwijzen naar Galvano. Onze showroomadviseurs brengen vervolgens een vakkundig en onafhankelijk advies uit, afgestemd op uw smaak en budget. Om u, als klant van een van onze klanten, zo goed mogelijk van dienst te zijn:  

  • werken wij uitsluitend op afspraak. Een goed adviesgesprek, waarin voldoende ruimte is voor uw wensen en mogelijkheden, vraagt immers de nodige tijd. 
  • plannen wij uitsluitend afspraken met bezoekers die zijn doorverwezen door één van onze klanten. Als u nog niet doorverwezen bent, aarzelt u dan niet onze showroomadviseurs te vragen naar een installatiebedrijf bij u in de buurt.

Nadat u bent doorverwezen en nadat u in een uitgebreid adviesgesprek met onze showroomadviseurs de badkamer van uw dromen hebt samengesteld, stelt Galvano een offerte op. Deze offerte met bruto adviesprijzen is in eerste instantie bestemd voor onze klant, de installateur, maar u ontvangt vanzelfsprekend een kopie. Uw installatiebedrijf zal de offerte vervolgens completeren met de kosten voor installatiemateriaal en het installeren zelf. Uiteindelijk wordt zo de totaalprijs voor uw badkamer bepaald.

Uw ideeën, onze uitgangspunten
Hoe duidelijker uw ideeën, des te gerichter het advies dat onze showroomadviseurs kunnen uitbrengen. Kijk daarom ter voorbereiding van uw bezoek aan onze showroom eens op de pagina assortiment op deze website. Daar vindt u een selectie van interessante links met websites van merken die wij vertegenwoordigen. Dit biedt u alvast een goede indruk van de vele verrassingen die de badkamerwereld voor u in petto heeft.

Bovenstaande informatie wordt ook vermeld op de showroomkaart.