Galvano - GOOP - thuis in badkamers
 
Inloggen
:
:
Inlogcode aanvragen >>
Wachtwoord vergeten >>

GOOP

GOOP is een alles-in-één softwarepakket voor klanten met een showroom. GOOP kent een directe koppeling tussen offertes, orders, bestellingen, afleveringen en facturering. Het pakket heeft een Windows-uiterlijk en is dus snel te leren en eenvoudig te bedienen. GOOP onthoudt eerder ingevoerde gegevens, waardoor de kans op invoerfouten wordt verkleind. Bestellingen kunnen offline worden voorbereid en later via internet worden overgezet. Het pakket genereert een heldere output, die door de gebruiker aan de eigen huisstijl kan worden aangepast.

De gebruiker kan eenvoudig eigen artikelen of diensten aan het assortiment toevoegen. Het pakket zelf biedt de unieke optie van "koppelartikelen en recepturen"; een vrijblijvend advies van artikelen die bij de offerte niet vergeten mogen worden.

GOOP is te gebruiken in combinatie met het artikelbestand van Galvano, maar ook met de bestanden van collega-groothandelaren. Zo zeer zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze bestanden en dan met name van de speciale consumentenomschrijving! Tot slot beschikt GOOP over uitgebreide mogelijkheden om managementinformatie te genereren (margebewaking, overzichten per verkoper, etc.).

GOOP wordt standaard geleverd in combinatie met een opstartdag. Tijdens deze dag wordt het pakket bij de gebruiker geïnstalleerd en vindt een eerste training plaats. En, als u eenmaal gebruiker bent, kunt u rekenen op de volledige ondersteuning van Galvano‛s ICT-afdeling en de helpdesk van Simar automatisering BV.

Meer informatie

U vindt meer informatie over GOOP als u klikt op de onderstaande link:

Onderstaande link biedt u een aantal concrete voorbeelden van documenten die u met GOOP samen kunt stellen.

GOOP modeldocumenten

GOOP Bestellen

U kunt GOOP bestellen via uw Galvano buitendienstmedewerker, of door te klikken op de onderstaande link die u toegang verschaft tot het bestelformulier. Als u GOOP wenst te bestellen middels het bestelformulier, gelieve dit volledig ingevuld naar Galvano te faxen.

Aanvullende modules / trainingen

Bij GOOP kunt u een aantal aanvullende modules / trainingen bestellen, hieronder vindt u meer informatie over deze modules / trainingen.